Valentinovo u Grill Baru

Bez obzira na to volite li datum 14. veljače koji veliča ljubav i zaljubljene, idealan je da počastite sve one koje volite, a potom malo udovoljite i sebi.

Mi u Paulaner Grill Baru već po tradiciji za sve one koji se odluče Valentinovo proslaviti s nama, pripremamo nekoliko slatkih i osvježavajućih iznenađenja.

P.S. Molimo vas da unaprijed rezervirate stol na telefon: +385 1 370 1195

Počinje era crnih hamburgera!

Svake godine Zagreb napadne neka nova namirnica za kojom svi njeni građani i gosti jednostavno - polude. Tako smo imali nalet sushija, pa wokova, hamburgera, i sada umjesto da navale rebrica - imamo crne hamburgere! Obišli smo dva top mjesta... Za početak, tu su ljudi iz Paulaner Grill Bara smještenog na adresi Črnomerec 102 (prije okretišta desno, pa samo ravno), Viktor Lubenjak – vlasnik i Tomislav Antolić – chef.U Paulaner Grill baru od prvog dana pripremamo burger, cheesburger i „Bayern burger“ u našoj lepinji. Kroz godine smo obilazeći poznate sajmove u Europi imali prilike vidjeti brojne novitete u gastronomiji te smo u Italiji upoznali proizvođače vrhunskog bijelog brašna kojeg i sami koristimo u našem Paulaner Pizza baru te se susreli i sa crnim. Crno brašno je zdravije, lakše probavljivo i ima pozitivne učinke na probavu.

Oktoberfest na zagrebački u Paulaner Grill Baru!

U sklopu tog promotivnog menija posluživat će se originalno Oktoberfest Paulaner pivo i to litra piva (MAS) Paulaner. Oktoberfest Paulaner pivo je rađeno isključivo za potrebe Oktoberfesta, a u Grill baru Paulaner točit će se do isteka zaliha, pa će tako na svoje doći i pivoljupci koje više zanima pivo od hrane.

Pozivamo vas na 42. Šestinski dan - dođite i uživajte!

Priredba „Šestinski dan“ ove će godine doživjeti svoje 42. izdanje i to ovdje, nadomak samog centra grada Zagreba, na igralištu nedaleko dvorca Pongratz. Uz brojna kulturno-umjetnička društva, folklorne skupine i pjevače te izložbu starih obrta, za pozitivnu atmosferu i dobro raspoloženje nedjeljnog dijela programa, pobrinut će se mladi tamburaši iz "Tambura club Zagreb", a nakon njih zabavljati će vas TS "Prava stvar " i "Tamburaši za dušu".

Od sada u ponudi imamo i Hacker Pschorr Weisse!

Hacker Pschorr pšenično pivo je pravi užitak za oči: svilenkasti sjaj, raskošna zlaćana boja prožeta delikatnim veom plemenitog kvasca, a povrh svega kremasta pjena, bijela poput najbjeljeg snijega. Okus je očaravajuće osvježavajući, voćno-limunast s daškom banane i meda. Lagano gorkast i aromatičan završni ton muškata koji se poput finog slatkiša topi na jeziku zaokružuje vrhunsko iskustvo uživanja u ovom iznimnom pivu.